25 Ocak 2013 Cuma

Windows 8 Fiyat İndiriminde Son Günler ve Türkiye Fiyatları

Avantajlı fiyatlarla Windows 8'e yükseltme yapmak için başlatılan kampanya yakın zamanda sona eriyor. 1 Şubat 2013'ten itibaren indirimli kampanya fiyatları sona erecek ve yeni liste fiyatları geçerli olacak.

Şu anda devam etmekte olan kampanyalar kapsamında, son 6/7 ay içerisinde (2 Haziran 2012'den sonra) Windows 7'li bilgisayar almış olan herkes http://www.windowsupgradeoffer.com/ linkinden kayıt olarak, 39 TL. karşılığında Windows 8 Pro'ya yükseltme yapabiliyor. Bu teklif 28 Şubat 2013'e kadar geçerli.

Daha eski bir tarihte alınmış Windows 7'li bilgisayara veya üzerinde lisanslı Windows XP ya da Windows Vista çalıştıran bir bilgisayara sahip olan kullanıcılar ise 79 TL. karşılığında Windows 8 Pro'ya yükseltme yapabiliyorlar. İşlemi gerçekleştirmek için http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy linkini ziyaret edip, adımları takip etmeniz yeterli. Bu fiyatların geçerli olduğu son tarihin 31 Ocak 2013 olduğunu unutmamak gerekli. Ayrıca, yükseltme sürümüne DVD olarak sahip olmak isterseniz, 129 TL. karşılığında satış noktalarından alabilirsiniz.

Windows 8 kullanıcısı iseniz ve Windows 8 Pro'ya yükseltme yapmak istiyorsanız, 31 Ocak tarihine kadar Windows 8 Pro Pack'i 129 TL. karşılığında satın alabilirsiniz. Online olarak satın alabilmek için Windows 8 Başlangıç ekranında, "özellik ekle" yazıp, ayarlara geçin ve "Windows 8’e Özellik Ekle" seçeneğine tıklayarak edımları takip edin. 31 Ocak 2013'e kadar Windows 8 Pro Pack ile yükseltme yapan kullanıcılar 25 TL. değerindeki Windows 8 Media Center Pack’e de ücretsiz olarak sahip olacaklar.

Windows 8'in yeni liste fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz.
Windows 8 Pro: 539 TL.
Windows 8: 315 TL.
Windows 8 Pro Pack: 259 TL.

Windows 8'e ek olarak Media Center yazılımını da almak için ek olarak 25 TL. daha ödemek gerekiyor.

NOT: Bu fiyatlar tavsiye niteliğinde olup, satış noktalarında farklı fiyatlar uygulanabilir.

Windows 8 yükseltme sürümleri, kampanya bitiminden sonra da hem online olarak satın alınıp indirilebilmeye devam edecek, hem de perakende satış noktalarından kutulu olarak temin edilebilecek.


Hiç yorum yok: