10 Mart 2012 Cumartesi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yazılım Zirvesi 2012

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yazılım Kulübü tarafından düzenlenen Yazılım Zirvesi 2012 etkinliğine konuşmacı olarak katılıyorum. 12-13 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlikte Windows Phone, Windows 8 ve Kinect oturumlarım olacak.

Ayrıca, İlkay İlknur, C# 5.0 oturumu ile ve Burak Selim Şenyurt da Yazılımda Doğru Kariyer Yolu oturumu ile bu etkinlikte yer alıyorlar. İlk gün gerçekleşecek olan sunumların ardından, ikinci gün labratuar ortamında, Workshoplar ile Yazılım Zirvesi'ni uygulamalı olarak devam ettireceğiz.

Etkinliğe kayıt için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://www.sduyazilim.com/seminer
NOT: Etkinliğe Katılım tamamen ücretsiz olup sertifika ve workshop eğitimi için kayıt gereklidir. Workshop için sınırlı sayıda (40 kişi) katılımcı alınabileceğinden dolayı kayıt için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

2 gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde (12 Mart Pazartesi)Orman Fakültesi konferans Salonunda saat 10:00'da başlayıp, akşam 17:00'ye kadar devam edeceğiz.
İkinci gün yapacağımız workshop Uzaktan Eğitim Mesek Yüksek Okulu Bilgisayar Lab. 3 nolu salonda gerçekleşecek.

SDÜ Yazılım Zirvesi 2012 - Workshop Lab Hazırlıkları
Katılımcıların labratuar ortamı için bilgisayar getirmelerine gerek yoktur. Kendi bilgisayarları ile gelecek olanlar aşağıdaki yazılımları bilgisayarlarına kurmaları faydalı olacaktır.

Windows Phone için;

Visual Studio 2010 + Service Pack 1
Windows Phone SDK 7.1

Windows 8 için;
Windows 8 Consumer Preview
Visual Studio 11 Beta

Kinect için;
Kinect SDK 1.0


Hiç yorum yok: