4 Mart 2011 Cuma

Microsoft Türkiye Bilişim Zirvesi 2011

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan etkinlige online kayıt için bu linki kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki bilgiler kayıt sayfasından alıntıdır.


Etkinliğe Genel Bakış

Sizi 11 Mart 2011 Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz Microsoft Türkiye Bilişim Zirvesi ile farklı bir deneyime davet ediyoruz. Konuk konuşmacımız Prof. Dr. Ulrich Walter’ın araştırmacı astronot olarak yaşadığı uzay deneyimini aktaracak ve  “Vizyondan Misyona” adlı konuşmasında hem bu farklı deneyimi hem de bu başarıya ulaşmak için gösterdiği özverili çalışmasını bizlerle paylaşacaktır.

İş ortaklarımızın farklı alanlardaki çözüm uygulamalarının ve  müşterilerimizin başarı hikâyelerinin de sunulacağı etkinliğimizde; Geleceğin Çalışma Dünyası, Web Platformu, Dinamik Veri Platformu, İş Kritik Uygulamaları, Uygulama Platformu ve Bulut Bilişim gibi farklı konu başlıkları altında toplam 11 paralel sunum yer alacaktır.

Tüm gün sürecek etkinliğin yorgunluğunu Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı’nında atabilirsiniz. Komedi Dükkanı’nın kapısını açacak davetiyenizi almanız için yapmanız gereken tek şey; etkinliğimizi, sunularımızı, bizleri değerlendirmenizdir.

Teknolojinin getirdiği yenilikler ile işinize katacağımız değerleri sizlerle paylaşmak üzere, sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,
Microsoft Türkiye

Hiç yorum yok: