3 Kasım 2008 Pazartesi

Krypton Toolkit - Free Windows Forms Controls

Ücretsiz Windows Forms Kontrollerini içerisinde barındıran, profesyonel ve çarpıcı bir görünüme sahip uygulamalar geliştirmek için kullanılabilecek olan, Component Factory firmasının Krypton Toolkit adlı ürünü, resmi sitesine ait bu adresten indirilebilir.

Krypton Suite Version 3.0.8'i indirdiğinizde Krypton Toolkit'e ücretsiz olarak sahip olurken, Krypton Ribbon, Krypton Navigator ve Krypton Workspace için ise 30 günlük deneme sürümlerini edinmiş olacaksınız.



Krypton Toolkit'i kullanmak için sisteminizde .NET Framework 2.0 veya daha yüksek bir sürümün kurulu olması gerekiyor. Krypton, Windows 2000, 2003, XP ve Vista işletim sistemlerine kurulabilir. Uygulama geliştiriciler için tavsiye edilen en ideal uygulama geliştirme ortamları Visual Studio 2005 SP1 ve Visual Studio 2008'dir. Bu iki IDE'den birini kullanmanız durumunda, kurulum sonrasında Krypton yardım dokümanları, Visual Studio Help'e entegre ediliyor ve kolay bir kullanım sağlıyor. Krypton ayrıca kendine özel Visual Studio Template'leri ile hızlı bir şekilde proje geliştirmeye de imkan sağlıyor.

Linkler:

Hiç yorum yok: